İstanbul
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2497.6
  • BIST
    9455.25
  • BTC
    64701.26$

Yenikapı'da trolle kaçak avcılık yapanlara yönelik denetim yapıldı

Yenikapı'da trolle kaçak avcılık yapanlara yönelik denetim yapıldı
Fatih İlçesi İDO Yenikapı iskelesi karşısındaki mendirek alanında kaçak trol avcılığına yönelik geniş çaplı denetim yapıldı. Ele geçirilen ve Marmara Denizinde kullanılması yasak olan istihsal malzemelerin mülkiyetinin kamuya geçirilmesi kararı alınması için yediemin limanına teslim edilerek 1 kişi hakkında idari para cezası uygulandı.

Fatih İlçesi İDO Yenikapı iskelesi karşısındaki mendirek alanında kaçak trol avcılığına yönelik geniş çaplı denetim yapılmıştır. 20 Ocak 2022 tarihinde gece yarısı saat 00.30 başlayıp sabaha karşı saat 06.00 da biten İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü koordinasyonunda yapılan bu denetime Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı, İBB Deniz Zabıta Amirliği, İBB Deniz Hizmetleri Şube Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personelleri katıldı.

Yapılan denetimde avlak sahasından çıkarılan ve kullanılması yasak olan kapalı bir araç içinde kaçırılmak istenilen 500 metre misina ağı, 2 adet trol kapısı, 1 adet trol ağı ele geçirmiştir.

Ele geçirilen ve Marmara Denizinde kullanılması yasak olan istihsal malzemelerin mülkiyetinin kamuya geçirilmesi kararı alınması için yediemin limanına teslim edildi.

1 kişi hakkında İdari Para Cezası uygulandı.

    Kaynak: Balık Haber Merkezi

    Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

    Yorum Yazın

    E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

    Başka haber bulunmuyor!